Solfilm spegel – värmereducering, UV-avvisning och insynsskydd

Author:

Överdriven värme är inte någon höjdare under sommaren, och det är samtidigt ett måste att undvika farlig UV-strålning så gott det går. Om du har ett fönster i hemmet där solen gärna tar sig in kan det därför vara läge att applicera en solfilm spegel. Solfilmen reducerar värme med hela 69 % så att du inte ska tvingas koka av hetta – och du sparar pengar på luftkonditionering.

En solfilm spegel kan även komma att reducera den farliga UV-strålningen med hela 99 %. Solfilmen appliceras på insidan av fönstret och fungerar väl på antingen ett kontor eller hemma i bostaden.

Skydd mot insyn under dagen

Utöver att reducera värme och att avvisa UV-strålning kan en solfilm spegel ge ett sorts insynsskydd under dagen. Folien bjuder nämligen på en spegeleffekt, vilket betyder att du kan se ut, men personen på andra sidan fönstret kan inte se in. Glöm dock inte att detta bara gäller när dagsljuset är framme. Allt som allt ligger hållbarheten på 12 år, så du kan dra nytta av din solfilm under en lång tid framöver.

Solfilmapplicering förenklas väsentligt tack vare skrapan som ingår vid köpet. Du får även instruktioner för korrekt montering tillsammans med tillgång till en video som visar hela processen. För att garantera att du får lämpliga mått vid beställning av din solfilm väljer du själv om du vill ha exakta mått eller metervara. Titta på de olika varianterna för att hitta din föredragna solfilm.